Haarlem Fridays in... Haarlem

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Haarlem heeft eindelijk iets nieuws. Want vanaf 20 februari is er Haarlem Fridays! Elke vrijdag vindt er in de vernieuwde Delirium een speciaal feestje plaats. Tussen 23.00 en 05.00 draaien hier de beste binnen- en buitenlandse DJs naast Haarlemse talenten.

Twee maal per maand vindt hier Technopolis plaats, een avond waar electro en funky techno centraal staat. Enkele DJs die reeds geboekt zijn:
-Joel Mull (Zweden, exclusieve 3 uur set)
-Michel de Hey (exclusieve 3 uur set)
-Bart Skils (Voltt/Traffic/Awakenings)
-Bas Kunnen (live techno act)
-Greg Martini (Simply Sota)
-Emilio Ferreira (Techo Rumba),
-Floornoiz (Reactor)

Daarnaast is er een keer per maand We Love House, met veel funky & groovy house(classics). Bevestigde namen zijn oa:
-Marnix (Loveland.nl)
-Sandeep (Love2Party DJ Team)
-Victor Coral (RUSH)
-Raymundo (Sinners/Escape/Mme Jeanette)
-Zki (The Goodmen/Chocolate Puma).

Als laatste is er maandelijks Retronics, met het allerbeste uit de 70s, 80s en 90s. Een ware retro party dus, waarbij alle muziekstijlen voorbij komen!

De leeftijd op al deze avonden is vanaf 18 jaar, en hier zal ook streng op worden gecontroleerd. Dus neem je ID mee! Verder zijn de drankjes laag geprijsd. De entreeprijzen verschillen per avond, maar zullen ook aan de lage kant zijn. De locatie, midden in het centrum, wordt op dit moment helemaal onder handen genomen en verbouwd, zodat 20 februari Haarlem los kan gaan op de eerste editie van Haarlem Fridays: We Love House! DJs Marnix, Raymundo en Michel (Haarlem Fridays) zullen de hele nacht de beste Houseclassics (no hardcore) draaien. Entree 5 euro, geen voorverkoop! Dus wees erbij als je in bent voor iets nieuws!

Binnenkort online:  www.haarlemfridays.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws