Jim in concert @ AstA

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zondag 22 februari presenteert ASTA maarliefst 2 concerten van Idols 2003 finalist Jim. Met de titel Jim in Concert zal Jim 2 optredens verzorgen van ruim n uur. In het voorprogramma van Jim staat de nieuwste sensatie van Nickelodeon 4 Girlz. 

Jim in Concert is er voor iedereen (jong en oud) die Jim graag live op het podium wil zien. ASTA heeft speciaal voor 22 februari gekozen in verband met de start van de voorjaarsvakantie. Het lijkt nog maar kort geleden, maar inmiddels is het toch echt alweer bijna een jaar geleden dat JIM in de Idols finale stond! En wat is ertussendoor ontzettend veel gebeurd; Hij was onder andere de eerste artiest in de geschiedenis van de Nederlandse Top 40 die met zijn eerste 2 singles direct in de top 5 wist te komen. Sinds kort staat er een wassen beeld van hem in Madame Tussauds in Amsterdam. Natuurlijk staat hij daar naast zijn grote vriend Jamai, die momenteel een rol heeft in de musical Doornroosje.

Vanaf 12 augustus ligt zijn debuutalbum Impressed in de winkels. Het album is geproduceerd door twee internationaal vermaarde producers(teams): ToneTeam uit Duitsland en Phil de Wilde uit Belgi. Jim heeft in samenwerking met deze mensen zijn eigen muzikale grenzen op een indrukwekkende wijze verlegd. Hij is zeer nauw bij de selectie en de uitvoering van de nummers betrokken geweest en heeft veel ideen over de uitvoering ingebracht. Daarnaast heeft Jim ook zelf stukken geschreven. Ik kies voor de liedjes die bij mijn stem passen. Daarbij krijg ik meteen ideen voor de muzikale invulling, aldus Jim. Het album is een mix van eigen werk, covers en speciaal voor hem geschreven nummers geworden. De stijl is niet met n woord te definiren maar in een groot gedeelte van de nummers is de invloed van Soul & Pop uit de jaren 80 duidelijk te horen.

In het voorprogramma staan 4Girlz. De groep van 4 meiden hebben een hit gescoord met Berichtje en van de 4 dames wordt in de toekomst nog heel veel verwacht! Naast diverse optredens door het gehele land zijn de dames geregeld te zien op kinderzender Nickelodeon. 

De aanvangstijden voor de concerten van JIM op 22 februari zijn 13.00 uur en 17.00 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk en worden verkocht bij het Haagse Courant bespreekbureau (Hofweg 1, Den Haag, 070 365 68 06 ) en via Ticketservioce Nederland. Zie ook www.ticketservice.nl. Per concert zullen circa 800 kaarten verkocht worden. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws