Inmotion met John Thomas en Jerome

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines


INMOTION, het detroit-techno&tech-house avond is er bijna weer . Zaterdagavond 7 februari van 23.00 tot 05.00 uur in Club Amuse, Lijnbaansgracht 238 (tegenover de Melkweg) te Amsterdam. Djs: John Thomas (FR)), Jerome (NL), Shinedoe (NL) en Lanedread (NL). Vj: Noctra. Entree: 7,50 vr 24.00 uur en 12,50 erna, voorverkoop bij Outland records, zeedijk 22, Amsterdam.

INMOTION is een programma waarbij (inter-)nationale muziek-djs en dj-producers te horen zijn. De nacht die ooit mede bekend stond om innovatieve programmering en exposities in Paradiso. De leidraad van de avond is variatie in de muziek, sfeer en openminded publiek.

Main acts: John Thomas, Jerome,
John Thomas, deze fransman is deels in Afrika opgegroeid. Daar werd hij genspireerd door de ritmes en beats. Deze elementen zijn terug te vinden in de minimale en opzwepende techno die tijden INMOTION  te beluisteren zijn. Naast het draaien heeft hij een album Blackstage  uitgebracht waar diverse remixen te horen zijn van o.a Rolando, Octave One en Aril Brikha.Tevens runt hij zijn eigen label Logistic records.

Jerome, is bekend als dj/producer zowel in het binnen- en buitenland. Deze amsterdammer heeft op diverse labels, waaronder Music Man en 100% pure records producties uitgebracht. Hij staat bekend om zijn melodieuse diepe techno grooves.

More: Lanedread, Shinedoe, VJ Noctra,
Lanedread, bekend van de AMP percussie festival, Panama en Paradiso draait  in de andere zaal oude dancehall en reggae dub.
Shinedoe, gastvrouw van INMOTION opent de dancevloer, met melodieuse en groove muziek. Tussendoor zal zij haar eigen productie laten horen, waar ze het afgelopen jaar hard aan heeft gewerkt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws