EVERYBODY presents Sander Kleinenberg VS Remy

Partyscene Redactie | 28 januari 2004
headlines


Om de overwinning te behalen hebben zij elk de hulp ingeroepen van een persoon die van invloed is geweest op hun carrière. Zo zal Ronald Klinkenberg live zijn laatste producties integreren in de set van Remy en zal Miss Bunty, de beats van Sander Kleinenberg van haar mooiste vocalen voorzien. Op deze avond vindt tevens de lancering van het nieuwste project van Sander plaats, waarin vocalen, visuals en de nieuwste geluidstechnieken geïntegreerd worden in zijn dj-sets. Be prepared!

Ook zaal 2 zal deze avond voor verassingen verzorgen. Pako en Frederik treden deze avond namelijk voor het eerst op in het Paard en brengen hier een semi-live dj-set ten gehore die gebaseerd zal zijn op hun eerste Global Underground album “Atlantic Breakers”. En Everybody zou geen Everybody zijn als medeorganisator Stef Vrolijk het Paard niet zou laten sidderen van genot met z’n diepgaande sets.

Kortom: na het daverende succes van de laatste editie van Everybody met Sasha en Desyn Masiello als buitenlandse toppers, is er dit keer voor louter en alleen Haagse dj’s gekozen. Dat neemt niet weg dat dit absoluut tot een muzikale climax zal leiden.

Datum: 14 februari 2003
Locatie: Paard van Troje, Den Haag
Line-up: Sander Kleinenberg, Remy, Pako en Frederik, Stef Vrolijk, Ronald Klinkenberg en Miss Bunty
Tijd: 23.00-05.00 uur
Prijs: € 15 excl. voorverkoop fee
Voor meer info: everybodyworldwide.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws