Advanced Party: Lee Coombs en Paul Jay Live

Partyscene Redactie | 28 januari 2004
headlines


Advanced Party haalt al 3 jaar veel toonaangevende DJ's/ acts naar Nederland, zoals Plump DJ's, Vince Watson, Propellerheads, Andy Smith (Portishead) en Pete Heller. Deze keer kan je luisteren naar Lee Coombs (London), Paul Jay en Will Johnston.

Lee Coombs draait zijn eigen stijl van techno, electro, breaks en house. Hij treed wereldwijd op bij o.a. Bugged Out, Fabric, Spundae in LA, Vinyl in New York en Womb Club in Japan. Hij remixte New Order, Lamb en Moby en bewerkte voor Perfecto, Classics als Promised Land van Joe Smooth, Energy Flash van Joey Beltram en Jam the Mace van House Syndicate.

Amsterdam's House pioneer Paul Jay (Soho connection) zal een live optreden verzorgen. Ook draait Will Johnston, eerder te horen op de VONK/ Hed Kandi feesten. Er is tevens een after party met Lee Coombs en een zeer speciale gast. De locatie hiervan wordt in de Amuse bekend gemaakt.

In de voorverkoop (o.a. bij Club Wearhouse te Amsterdam) kost een kaartje € 15,-. Maar hier kan je 2*2 winnen. Ga naar de rubriek met dezelfde naam.

Voor februari zijn Jamie Anderson en Danny McMillan uitgenodigd en voor Maart de DJ van GusGus (Underwater) uit het verre ijsland. Voor meer info en foto's check advancedparty.com.

Zaterdag 31.01
Advanced Party
Lee Coombs, Paul Jay (Live) en Will Johnston
Amuse Theatre - Lijnbaansgracht 238
23.00 - 5.00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws