Jose en G-Spott verbreken Lexion samenwerking

Partyscene Redactie | 27 januari 2004
headlines


Jos Klaster, alias dj Jose, stuurde vorige week een bericht de wereld in waarin hij aankondigde te stoppen met zijn vaste zondagochtend in de Lexion. Hij schrijft: “Na maandenlang elke zondagochtend met veel plezier in de Lexion te hebben gedraaid en ook na de brand en de heropening fijne tijden te heb meegemaakt zal Trance Energy op 31 januari de laatste keer zijn dat ik voor de Lexion draai.”

Marije Verfurden van Lexion reageert hierop met de mededeling dat: “de tijd gaandeweg is veranderd in de scene en ook de Lexion.” Hiermee duidt ze vooral op de verbreding van dance en de vele stromingen die binnen de dance de afgelopen jaren zijn opgekomen. Een eufemisme voor: jullie sound past niet meer bij ons.

Maar Jose gaat verder dan dat. Hij schrijft: “Door diverse conflicten met het management van de Lexion acht ik het niet meer mogelijk om mijn ding te doen in deze te gekke locatie. Met pijn in mijn hart ben ik afgelopen woensdag tot deze beslissing gekomen…helaas.” Maar geen ‘hard feelings’ van de kant van Jose. Want, zo besluit hij zijn mailtje: “Ik wens diegene
die de Lexion nog steeds een warm hart toedragen heel veel plezier in de komende weken en we komen elkaar vast nog wel eens tegen.”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws