ON IS OFF

Partyscene Redactie | 23 januari 2004
headlines


"Het is tijd voor nieuwe intitiatieven; we hebben zo goed als alle acts die we wilden boeken voor deze avond gehad. Het gevaar is om binnen je eigen concept in herhaling te vallen. Vandaar dat we unaniem besloten hebben de avond te laten stoppen", aldus Perre van den Brink van de ON-crew.

Techno, House, Tech-House en zelfs Electro heeft onder ON hoogtij gevierd. Iedereen in Rotterdam herinnert zich de 'skills' van Jeff Mills, de funk van Derrick May, de bombastische live-set van Technasia, de zwoele Detroit Techno van Octave One, de freaky Detroit Grand Pubahs, en natuurlijk de altijd trouwe residents die de basis van ON vormden. ON-crew:"Hoewel de sets van wereld-DJ’s hoogtepunten voor ons zijn geweest, willen wij bovenal onze resident DJ’s bedanken. Omdat zij altijd trouw voor ons hebben gedraaid, staat voor de laatste editie van ON een showcase op het programma van de eigen resident DJ’s."
De organisatie wil iedereen bedanken voor haar enthousiasme en toewijding. Ze hopen dat het publiek in de toekomst kwaliteitsmuziek blijft steunen.

Op de laatste edities van ON wordt er dan ook flink gefeest. De 24e januari wordt een ouderwetse HTSM avond met Dimitri gepresenteerd en de 31e januari een special in het teken van het Filmfestival met Detroit legende Carl Craig. De maand februari staat voor het thema “Thank You for the Music”. Darren Roach, Biological Live, Venom Phenomona, Prinz, en Jamie Anderson vormen de line-up van 7 en 14 februari.

De allerlaatste editie zal op 21 februari plaatsvinden met de ON- residents. Kijk voor meer informatie over dit treurige feit op de volgende sites:

www.clubon.nl
www.sillysymphonies.nl
www.soundarchitecture.nl
www.off-corso.nl





Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws