Feesten en schaatsen tijdens Viva la Full Moon

Partyscene Redactie | 23 januari 2004
headlines


Het is nog net geen Disney on Ice, maar dit feest komt er dichtbij in de buurt. Op 6 februari vindt Viva la Full Moon van Red Bull plaats. Tijdens dit winterspektakel kun je in de coolste locatie van Rotterdam tegelijk feesten en schaatsen. In een overdekt winterpaviljoen met verwarmd terras, genaamd Winterplein, staan de beste dj’s om je warm te krijgen. Wat dacht je van Laidback Luke. Het wordt een spirituele avond, er zijn spannende acts, je krijgt erotiek en het mooie sprookje van de Ice Queen en Ice King komt voorbij.

Tijdens dit evenement is er ook de Serious Skate Dancing tot full moonlight op een ijsbaan van 1200 m2. Natuurlijk ontbreken een winterse cocktailcaravan, de koek en sopie en de glühweinbar niet.

Dit Full Moon evenement is een van de elf evenementen dat nog plaats gaat vinden dit jaar. Elke maand is ergens in Nederland op een bijzondere locatie een Full Moon party dat het nachtbeest in je naar boven haalt.

Van 21.00 tot 00.00 uur is er de Serious Skate Dancing tot full moonlight.
Van 00.00 tot 4.00 uur is er in het winterpaviljoen de ‘Full Moon fabulous celebration’.

Dj's: Laidback Luke, Franklin, Rick Paszotta
Vocals: Renske Skills
Vj: R.E.L.
Entree: 8 €
Locatie: Winterplein is gelegen op het terrein tegenover NS- en Metro-station Blaak
Rotterdam.
Vervoer: Met het openbaar vervoer is de locatie zeer goed bereikbaar. NS en Metro (station Blaak), tram 1, bus 32, 48 en 49. Ook met eigen vervoer is Winterplein goed te bereiken (Let op: parkeren is duur en buiten de parkeergarages alleen mogelijk met chipknip!)
Tijd: 21.00 tot 4.00 uur
Voor meer info check: www.winterplein.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws