Slaag voor Hardhouse Academy met Partynight

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag de 28e februari van 2004 nodigen we je uit voor een weekend lang feesten over de grens. Heb jij altijd al eens de Hardhouse Academy in Londen willen meemaken? Dan is nu ht moment om deelname aan deze trip te overwegen.

Reis met Partynight naar de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en beleef het ultieme. Betreed Brixton Academy, het voormalige Astoria theatre wat afstamt uit 1929 en mag worden gerekend tot n van s werelds mooiste evenementenlocaties, en aanschouw een 9 uur durend dance spektakel gevuld met spectaculaire lasers en 150 kilowatt pure hardhouse. Met in de line-up meer dan 20 gewaardeerde djs als Lab4, Lisa Lashes en Steve Hill, gaat deze editie bekroond de boeken in.

Partynight biedt al jaren trips naar Hardhouse Academy Londen. Zaterdag 28 februari stap je in de Basic, Deluxe of VIP bus op de door jouw gewenste opstapplaats, vervolgens reis je met honderden feestgangers via de bootovertocht Calais Dover naar Londen waar je s avonds tegen 20:00 uur aan zult komen. Alles is bij het pakket inbegrepen: de busreis, de overtocht per boot, een entreekaartje voor Hardhouse Academy n een onvergetelijke nacht! Begeleid door eigen hostesses, security, entertaingirls en natuurlijk je medepassagiers begint het feest voor jou dus al op zaterdagochtend, en is pas afgelopen als je zondag weer terug bent in Nederland.

Voor meer informatie, de volledige line-up en boekingen verwijzen we je naar de website www.hardhouseacademy.com. Wil jij gegarandeerd zijn van een plek, dan is het raadzaam snel te reserveren. Zorg dat je deel uitmaakt van deze Nederlandse delegatie en laat zien wat de definitie van Nederlands feesten is!

Naam evenement: Hardhouse Academy
Datum: 28th February 2004
Locatie: Carling Brixton Academy
Plaats: London, UK
Tijd: 20:30 06:00

Website: www.hardhouseacademy.com
Website reisorganisator: www.partynight.nl

De volledige line-up Hardhouse Academy 28-02-2004 (verdeeld over 4 areas):


Main Room / HardHouse Academy

Lisa Lashes
Lab 4
Phil Reynolds
Steve Hill
Ed Real
Cally & Juice
Shan
Guffy

Foyer / Hosted by Vicious Circle

Paul Glazby
Superfast Oz
Justin Bourne
Ben Stevens
Ali Wilson
Tim Clewz

Balcony Bar / Hosted by the Dirty DJs

TinTin
Shaf De Bass
Craig Paxton
Matt Style
Donna Birt b2b Danny Gilligan
Daegal Brain b2b Ian Betts
Eduardo Herrera
Gorfy b2b El Greko

VIP Room / Hosted by the Thirsty DJs

Steve Hill
Adam May
Darz
DJ Chewy
Richard Launch
Rob Alexander

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws