Paard van Troje presenteert: LES COULEURS Schwarz und Weiss

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De eerste editie van Les Couleurs (de dancenight van het Paard van Troje voor mensen zonder oogkleppen) in het nieuwe jaar kent een overvol programma.
Hoofdgast op deze editie is Canadees JOHN ACQUAVIVA, al meer dan twintig jaar toonaangevend DJ in house, techno en alle aanverwante stijlen. In 1989 richtte hij samen met Richie Plastikman Hawtin het Plus 8-label op. Hij bracht reeds een grote hoeveelheid mix-CDs op de markt, waarvan de bekendste wel de Saturday To Sunday-serie (inmiddels vier delen) is. Het optreden van John Acquaviva tijdens Les Couleurs vindt reeds vroeg plaats (van middernacht tot twee uur).Zie ook: www.johnacquaviva.com

Daarna is het de beurt aan I-F en INTERGALACTIC GARY samen The Parallax Corporation, specialisten in Cocadisco, een muziekstijl waarin Italodisco, bastaardfunk, acidhouse en elektro-invloeden om de voorhand strijden. Platen van I-F en The Parallax Corporation werden uitgebracht via labels als Viewlexx, Disko B, Bunker en Clone. Het wordt een van de laatste optredens van I-F, want vanaf Maart 2004 stopt hij met zijn DJ-activiteiten.
Zie ook: www.hotmix.nl en www.diskob.com

In de kleine zaal staan in samenwerking met AMS louter DJs geprogrammeerd die live-muziek in hun sets verwerken.
Zo speelt techno-DJ JUAN SANCHEZ live gitaar tijdens zijn optreden en doet DJ MASON het zelfde met een viool tijdens zijn broken beats- en tech-house-set.
DJ LADY ACE laat haar funky en groovy house begeleiden door de vocalen van Renske Skills en percussie van Costa. DJ JORGENSENs stijl is warme soulvolle tech-house, waarbij hij live wordt begeleid door MC Feel en trompettist Diederik.
Dat alles vindt plaats in een visuele omgeving die wordt ingevuld door VJ-team Freakbrothers. Overigens zal Juan Sanchez naast zijn optreden in de kleine zaal ook de openingsset van de Grote Zaal voor zijn rekening nemen.
Zie verder: www.a-m-s.infoo

LES COULEURS Schwarz und Weiss met: DJs John Aquaviva, I-F, Intergalactic Gary, Lady Ace (+ Renske Skills & Costa), Jorgensen (+ MC Feel & Diederik), Mason & Juan Sanchez en VJs Freakbrothers op zaterdag 31 januari 2004 in het Paard van Troje, Prinsegracht 10, Den Haag.
Aanvang: 23.00 uur, Toegang: 10,-, Voorverkoop: Ticketservice (www.tickteservice.nl), Haags Uitburo (0900-8282999), Dagkassa Paard van Troje (werkdagen van 12.00 tot 17.00 uur en tijdens openingsuren van de zaal) en Confused Records (070-3608507)
Voor info: Henk Koolen (henk@paard.nl) en Ashvini Bogaerds (ashvini@paard.nl), 070-7503434 en www.paard.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws