1e Editie Dial T For Techno in Leiden met Dylan Drazen en Kay D Smith

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 30 januari 2004 vind in Leiden de eerste editie van het nieuwe concept Dial T For Techno plaats. Organisator AM-Produktions heeft gekozen voor de grootste en tevens ook enige echte club die de stad rijk is: In Casa op de Lammermarkt. Kaarten zullen voor 16 ex. fee te koop zijn bij Ticketbox en de bekende voorverkoop adressen in de grote steden. Voor deze eerste editie zijn qua line-up alle registers open getrokken, zo maakt de New Yorkse DJ/Producer Dylan Drazen zijn rentree in Nederland na twee jaar geleden hier voor het eerst en laatst opgetreden te hebben. De mensen die bij dat optreden zijn geweest of ooit n van zijn mix tapes hebben gehoord weten dat zijn sound en skills uniek zijn. De mensen die hem nog nooit hebben horen draaien mogen dus daarom deze kans zeker niet laten liggen! Ook is Duitse Techno DJ/producer Kay D Smith geboekt, zijn producties op labels als Form en Headroom Music zijn in vrijwel iedere platenkoffer aanwezig maar toch heeft deze man nog maar weinig in Nederland gestaan om zijn draaikunsten te vertonen. Bij deze dus! DJ Alec Marqx heeft op feesten in het underground partycircuit en op feesten als Technorumba eerder DJ sets weggegeven. Tevens is hij mede- organisator en zal het eerste uur van dit eerste feest inluiden.

Verder zijn er nog twee top- live acts van Nederlandse bodem geboekt. Jerome heeft in het verleden zijn strepen al hoog en breed verdiend als DJ op feesten als Awakenings en I Love Techno. Ook als producer timmert hij al jaren aan de weg op labels als Musicman en Technique Records. Op deze avond zal hij zijn splinternieuwe Liveset ten gehore komen brengen! Carlos Riosvs.Vincent de Witde Wit zijn samen de tweede live act. Hun Beide stijlen gecombineerd en hun kracht tot improviseren tijdens de set maakt ze uniek in hun genre. Beiden zijn tevens gerespecteerd producer en bekenden in de, intussen internationale Techoscene.

Iedereen die nooit eerder een bezoek bracht aan Leiden heeft bij deze dus een verdomd goede reden om dit alsnog te doen!

Friday january 30th 2004

=Dial T For Techno=

DJs:
Dylan Drazen (USA)
Kay D Smith (GER)
Alec Marqx (NL)
Carlos Rios vs. Vincent de Wit LIVE (NL)
Jerome LIVE (NL)

Location: In Casa Lammermarkt 100 Leiden
Time : 23.00 05.00
Price : 16,- Ex Presale fee.
Web : www.am-produk­tions.nl
Presale @ Ticketbox and all well known addresses in the big cities.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws