Partytip: Mazzo draait dit weekend door

Partyscene Redactie | 14 januari 2004
headlines


Donderdag begint het weekend in Mazzo met DISKO. Deze avond van dj Silverius ontvangt dit keer voor de gelegenheid het fijne dj duo Koenies en Guy. Verwacht niet alleen de meest dansbare platen uit de jaren ’70, ’80 en ’90 maar ook de beste houseplaten van nu. Om het DISKO gevoel helemaal compleet te maken wordt iedereen opgeroepen om een oogverblindende glitteroutfit en je hipste ‘dancing shoes’ uit de kast te trekken. Naar DISKO ga je om te dansen.

De volgende dag, we hebben het over vrijdag, is het Rootz label nacht in Mazzo. Rootz is het label van dj en producer Olav Basoski die in Mazzo een wekelijkse update van zijn muzikale avonturen laat horen. Omdat hij wel veel maar het niet alleen kan nodigt Basoski wekelijks zijn goede muziekvrienden Silverius en Alex Romano uit. Het trio remixt elkaar, inspireert elkaar en draait samen in Mazzo.

Op zaterdag is het tijd voor het klapstuk van dit Mazzo weekend. Resident Rene Vidal ontvangt naast de diep draaiende b-Art de uiterst gerespecteerde en buitengewoon populaire Gene Farris! Door zijn wereldwijde ervaring als dj, talloze producties is hij een van de bewakers van de echte Chicago house sound. Zaterdag staat de grote man in Mazzo. Zorg dat je er bij bent.

THU.15: DISKO
DJ Silverius, Guests DJ's Koenies en Guy
23.00-04:00 € 5,-

FRI.16: ROOTZ AT MAZZO
DJ’s Olav Basoski, Silverius, Alex Romano
23.00-05.00 € 10,-

SAT.17: 23 'n RISING
DJ’s Gene Farris (Chicago/USA), René Vidal, b-ART
23.00-05.00 € 10,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws