Slaag voor ‘Hardhouse Academy’ met Partynight

Partyscene Redactie | 13 januari 2004
headlines


Reis met Partynight naar de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en beleef het ultieme. Betreed Brixton Academy, het voormalige ‘Astoria theatre’ wat afstamt uit 1929 en mag worden gerekend tot één van ‘s werelds mooiste evenementenlocaties, en aanschouw een 9 uur durend dance spektakel gevuld met spectaculaire lasers en 150 kilowatt pure hardhouse. Met in de line-up meer dan 20 gewaardeerde dj’s als Lab4, Lisa Lashes en Steve Hill, gaat deze editie bekroond de boeken in.

Partynight biedt al jaren trips naar Hardhouse Academy Londen. Zaterdag 28 februari stap je in de Basic, Deluxe of VIP bus op de door jouw gewenste opstapplaats, vervolgens reis je met honderden feestgangers via de bootovertocht Calais – Dover naar Londen waar je ’s avonds tegen 20:00 uur aan zult komen. Alles is bij het pakket inbegrepen: de busreis, de overtocht per boot, een entreekaartje voor Hardhouse Academy én een onvergetelijke nacht! Begeleid door eigen hostesses, security, entertaingirls en natuurlijk je medepassagiers begint het feest voor jou dus al op zaterdagochtend, en is pas afgelopen als je zondag weer terug bent in Nederland.

Voor meer informatie, de volledige line-up en boekingen verwijzen we je naar de website www.hardhouseacademy.com. Wil jij gegarandeerd zijn van een plek, dan is het raadzaam snel te reserveren. Zorg dat je deel uitmaakt van deze Nederlandse delegatie en laat zien wat de definitie van Nederlands feesten is!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws