Gers - Soundtrack

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Film is, naast muziek, ongetwijfeld de meest belangrijke artistieke ontwikkeling van de 20e eeuw. Muziek en film kunnen inmiddels ook niet meer zonder elkaar. Ze ondersteunen elkaar op diverse vlakken. Zowel commercile als artistieke films gebruiken muziek om reacties te versterken of om scenes meer diepgang en gevoel te geven.


Muziek maakt op haar beurt weer gebruik van film om bepaalde statements te maken. Muziek gebruikt film om uitleg te geven bij teksten, muziek gebruikt film om imago's te creren, muziek gebruikt film om gevoelens te versterken.


Gedurende het Internationaal Filmfestival Rotterdam (IFFR) zal Off_Corso tien dagen lang afterparties organiseren. Gers is de host van n van deze afterparties op vrijdag 23 januari 2004. Met de achterliggende gedachte '....het oor wil ook wat' zal Gers op haar typische eigenwijze doch warme manier een ode brengen aan de filmmuziek. 


Dj's St. Paul & leRoy zullen een battle aangaan met vj Soundshadow in de grote zaal. Vj Soundshadow krijgt de mogelijkheid om middels diverse schermen passende beelden te vertonen bij de muziek. De foyer zal na het succes van de vorige editie van Gers wederom fungeren als Electrolobby. Het immer charmante dj duo Monica Electronica & Estelle Decibel zullen u in de Electrolobby helpen bij het vinden van uw electrische snaar! 


Gers - Soundtrack
grote zaal// St. Paul & leRoy vs vj Soundshadow
foyer// Monica Electronica & Estelle Decibel

vrijdag 23 januari 2004

deur 23.00 - 05.00 // entree 2,-!!!
off_corso rotterdam


//Muziek en film zijn de twee ontbrekende schakels tussen droom en werkelijkheid. Tezamen vormen zij het medium tussen de mens en zijn fantasie. Beeld en geluid. Geluid en beeld. Dankzij hen krijgt fantasie een stem en illusie een gezicht. Doorleef je fantasie en omarm je dromen op de speciale soundtrack- edtie van Gers!//


preparty// taboo on ice
dj jaziah & more
20.00 - 01.00 // gratis entree
winterplein blaak rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws