Lasergun Labelnight tijdens Internationaal Filmfestival Rotterdam @ off_corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Lasergun is een toonaangevend label uit Berlijn, met een eindeloze lijst van talentvolle dj's, live acts en producers. Hun sound: punk electro, future disco en minimal techno is een perfecte combinatie voor de dansvloer, de sound van nu.
Woe 28 jan komen zij tijdens het IFFR voor het eerst in Nederland met zijn allen samen op een Lasergun Labelnight. En wat is er dan voor betere plek dan de off_corso. Deze avond zulle de volgende artiesten op het podium verscheinen:

Savas Pascalidis, ook wel bekend van Gigolo, met zijn clean techno / future disco/ punky / electro sound. Dit is waarschijnlijk een van de bekendste djs van de avond. Deze man heeft niet bepaald stil gezeten en heeft Electro een bredere betekenis kunnen geven. Hij reist tegenwoordig de hele wereld over en in hoog tempo!Tevens is hij aanvoerder van het label Lasergun.

Met zijn partners in crime: Water Lilly (Gigolo/Lasergun), Mr Lovelace (Mermate/Lasergun) twee iets minder bekende dj's in Nederland maar wel met al aardig wat producties op hun naam en successen in Duistland, Denemarken, Spanje, Zweden, enz. Twee veelbelovende djs, die ook dankzij hun producties absoluut gehoord moeten hebben!

Ook zijn van de partij twee hele speciale live acts.
Ural 13 dictators, boekten met produceren hun eerste succes al op jonge leeftijd. Niet alleen een genot om naar te luisteren maar ook om naar te kijken, met hun maskers en rare outfits en gebruik makend van opmerkelijke muziekcomputers, zijn zij de highlight van de avond.

Verder ook Autotune, deze twee mannen (n voormalig tok tok) maken al zo lang muziek. En dat is ook wel af te horen aan de kwaliteit van hun live act. Deze staat dan ook voor no nosense en high kwality muziek, elke track zit naadloos in elkaar, gewoon zoals electro op de dansvloer moet klinken!!! Probeer maar eens stil te blijven staan als deze mannen aan de slag gaan!

Deze artiesten zijn in Berlijn in clubs als Polar.tv / Stern Radio / Tresor niet meer weg te denken. En ook andere landen moeten eraan geloven. In Januari is het onze beurt! Rotterdam,.....meet Berlin!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws