Reactor @ Warehouse

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

We zijn er een tijdje uitgeweest om een locatie te zoeken die past bij Reactor. We zijn altijd uitgegaan van een aantal normen waaraan de locatie moet voldoen. Een paar voorbeelden hiervan zijn een goede bereikbaarheid en dito parkeergelegenheid, genoeg ruimte voor onze bezoekers, een ruime garderobe en goede sanitaire voorzieningen, passende geluidsnormen en natuurlijk een unieke locatie die past bij de uitstraling van Reactor.

Reactor is back

Wij zijn dan ook erg blij dat we een nieuwe Reactor-waardige locatie hebben gevonden waar wij helemaal ons eigen ding kunnen doen: een authentiek Warehouse in de Rotterdamse haven!

Tijdens de Reactor-avonden zal licht, muziek en beeld tot n geheel samensmelten. Diverse beeld- en licht-kunstenaars laten hun vaardigheden los op een decor dat volledig gemaakt is van aluminium. In combinatie met een sterke line-up vol bekende en minder bekende djs uit binnen- en buitenland, zal Reactor in dit Warehouse een eigentijdse, originele en creatieve uitstraling krijgen.

Reactor denkt dat een klassiek Warehouse past bij de organisatie en de juiste eigenzinnige uitstraling heeft. Dit pakhuis biedt ons de mogelijkheid een onvergetelijk evenement neer te zetten.

Het vernieuwende en eigentijdse karakter van Reactor geeft een prachtig contrast met de aanblik van een Warehouse uit vervlogen tijden en dit benadrukt de zeggingskracht van Reactor. Ook is de beoogde locatie zeer gemakkelijk te bereiken voor zowel de bezoekers als de diverse hulpdiensten, zoals politie en brandweer. Bovendien zijn er ruim voldoende vluchtwegen aanwezig in en het rond het gebouw.

Oordeel zelf aan de hand van de foto's en wees voorbereid op een nieuwe Reactor in 2004!

De datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt via onze website. Dus meld je aan voor die mailinglist en we houden je op de hoogte over de line-up en de nieuwe datum waarop wij ons feest gaan geven.

www.reactor-events.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws