The return of Miss Monica.

Partyscene Redactie | 9 januari 2004
headlines


Regelmatig stond Monica achter menige draaitafels van Nighttown (resident), Asta (resident), Escape, Rex en Queen (Parijs) en café d’Anvers (Antwerpen). Daarnaast was ze een graag geziene gast op gerenommeerde feesten als MTC, Lunapark en Extrema, en op festivals zoals Dancevalley en Veronica’s Mega Music Dance Experience. Met 5 compilatie mix cd’s op haar naam kon zij vooruitzien op een succesvolle carrière als vrouwelijke DJ. Helaas kwam daar in de zomer van 1998 een abrupt einde aan. Monica werd geveld door de ziekte van Pfeiffer en kreeg daarna het chronische vermoeidheidssyndroom ME. Na een intensieve zoektocht in het alternatieve medische circuit is er uiteindelijk een einde gekomen aan het langdurige ziekbed en is zij in de zomer van 2003 weer geheel gezond verklaard.

Monica is ontzettend blij met de vele positieve reacties die ze heeft ontvangen uit partyland: “Ik ben met open armen ontvangen door zowel organisatoren als mijn fans en heb daar alleen maar bewondering voor. Zo’n warm welkom gaat je niet in de koude kleren zitten, omdat ik er tenslotte jaren uit ben geweest!” Onlangs won zij de aanmoedigingsprijs tijdens de BG-Dance Awards 2003, ter bevordering van een voorspoedig herstel en succesvolle terugkomst. Deze terugkomst moet uiteraard gevierd worden, zij het op gepaste wijze. ‘The return van Miss Monica’ is hiermee een officieel feit. Deze terugkeer gaat gepaard met een grootse comeback in februari dit jaar. Monica heeft hard aan haar conditie gewerkt en dat zal ze laten weten ook. Om echter niet teveel hooi op haar vork te nemen, zal ze voorlopig nog maar 1 optreden per week doen.
De kick-off van ‘Miss Monica’s Comeback Tour 2004’, zal op zaterdag 7 februari in Club Las Palmas in Rotterdam plaatsvinden. Iedereen die dit heuglijke feit mee wil komen vieren is van harte welkom! We hebben 5 keer 2 kaarten weg te geven voor de editie in Las Palmas, dus reageer snel.


Houd de agenda in de gaten voor meer informatie en kijk op www.djmissmonica.nl
of www.las-palmas.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws