Reactor heeft nieuwe locatie gevonden

Partyscene Redactie | 9 januari 2004
headlines


De organisatie van Reactor vind het belangrijk dat de nieuwe locatie goede bereikbaar is, dat er voldoende parkeergelegenheid is, dat er voldoende ruimte is voor de bezoekers, dat er een ruime garderobe is en goede sanitaire voorzieningen. Een authentieke Warehouse in de Rotterdamse haven voldeed aan al deze eisen al zal dus ook het nieuwe onderdak zijn voor de Reactor-avonden. Dit pakhuis is de ideale locatie om onvergetelijke evenementen neer te zetten.

Tijdens de Reactor-avonden smelt licht, muziek en beeld tot een geheel samen. Diverse beeld- en licht-kunstenaars laten hun vaardigheden los op een decor dat volledig gemaakt is van aluminium. In combinatie met een sterke line-up vol bekende en minder bekende dj’s uit binnen- en buitenland, gaat Reactor in de Warehouse een eigentijdse, originele en creatieve uitstraling krijgen.

Op de website van Reactor kan je alvast foto’s bekijken van de nieuwe locatie. Op deze website vindt je binnenkort ook de datum van de eerste editie van Reactor 2004 en de volledige line-up van deze avond.www.reactor-events.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws