Ricardo Villalobos en Luciano op Voltt editie

Partyscene Redactie | 7 januari 2004
headlines


Deze uit Berlijn afkomstige house/techno grootmeester staat wereldwijd bekend om zijn eigenzinnige aparte sferische sets. Sinds 1989 reist hij de hele wereld over om zijn kunsten te vertonen. Daarnaast heeft hij ook nog een zomer-residence op het partyeiland pur sang Ibiza, waar hij samen met Sven Vath en Richie Hawtin de Cocoon Nights bij Amnesia host. Naast zijn veelzijdige dj carrière heeft hij ook tientallen tijdloze 12" op zijn naam staan op labels als Perlon, Lo-Fi, kanzleramt en Playhouse. Op dit laatste label is afgelopen jaar ook zijn veel bejubelde eerste album "Alcahofa" verschenen. Met dit album heeft hij zich definitief bij de grote rangorde gevestigd.

Daarnaast zal Luciano zijn Nederlandse live-debuut maken. Deze uit Zurich afkomstige producer heeft het afgelopen jaar hoge ogen gegooid met zijn waanzinnige producties en live-shows. Op labels als Mental Groove, Perlon en zijn eigen Cadenza Records zijn dit jaar verschillende klappers verschenen waaronder "Orange mistake", een van de zomerhits op de internationale dansvloeren. En tevens zullen naast Ricardo Villalobos en Luciano Voltt residents Bart Skils en Kostas Hom nog een speciale b2b set in de grote zaal verzorgen om de avond op te starten.

In de bovenzaal zal electro de boventoon voeren. Daar zal het label Amsterdamse label Klakson met hun vast dj's Steffi en Dexter een showcase met hun sound verzorgen. En als klap op de vuurpijl zal er in de Paradiso basement een Zwiele Doephouse zaal zijn met San proper, Meloen en Lauruz Lauhaus achter de decks. Al met al reden genoeg om op 7 februari af te zakken naar de Paradiso. De voorverkoop is inmiddels begonnen bij speciaalzaken Outland Records, Rushhour en de bekende voorverkoopadressen.

Meer informatie over het feest is te vinden op voltt.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws