Partyscene.nl zoekt per direct een redactiestagiaire

Partyscene Redactie | 6 januari 2004
headlines


Partyscene.nl zoekt een stagiair die in staat is in een informele omgeving zijn of haar eigen ideeën vorm te geven. Je verzorgt naast het dagelijkse partynieuws op de homepage ook een van de vele subrubrieken op de site. Verder onderhoudt je contact met partyreporters en fotografen, organisatoren en dj’s en verleen je ondersteunende redactionele werkzaamheden. Om een indruk te geven van wat je kunt verwachten vroegen we onze huidige stagiaire wat ze er van gevonden heeft, de afgelopen vijf maanden.


Sarien:
”Bij Partyscene.nl hangt een bijzondere sfeer. Het is er gezellig, rumoerig (behalve op maandag want dan moet iedereen bijkomen van het weekend) maar toch wordt er hard gewerkt. Er is altijd wel iemand die een deadline moet halen maar dat staat de gezelligheid niet in de weg. Ze behandelen je niet als “de stagiaire” maar als een werknemer. Er wordt van je verwacht dat je die verantwoordelijkheid ook op je kunt nemen. Er zit niemand constant op je lip om te kijken of je het wel goed doet want je wordt vrijgelaten. Je leert wel heel veel maar niet op een dwingende manier. Dat neemt niet weg dat je er veel leuks voor terug krijgt. Je bent als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de dancescene en je kan ervan uitgaan dat als je naar een één of ander feest wilt; je geen kaartje hoeft te kopen maar op de gastenlijst wordt geplaatst. Maar hier werk je dan ook wel weer voor.”

Interesse? Stuur dan een mailtje naar matthijs@partyscene.nl en vertel waarom we jou als nieuwe stagiaire moeten aannemen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws