SOUTHERN COMFORT ZONE in beste club van 2003

Partyscene Redactie | 6 januari 2004
headlines


Na succesvolle edities van SOUTHERN COMFORT ZONE tijdens North Sea Jazz, in Paradiso en de Winkel van Sinkel in 2003, is het op vrijdag 30 januari 2004 de beurt aan Las Palmas in Rotterdam. Geniet wederom van cocktails, Cajun style food en soulful tunes. Niemand minder dan top Dj’s SNEAK (Chicago, USA) en Roog (NL) zullen een onvergetelijke avond neerzetten, daarnaast zal de tweede zaal ingevuld worden door het nieuwe Rotterdamse muzikale initiatief Music People, met Dj’s als Leroy (NL), Joachim (NL) en Vincent (UK).

Nieuw en verfrissend, zo wordt het muzikale initiatief uit Rotterdam van Joachim (o.a. van ON) ontvangen. Speciaal voor deze editie van SOUTHERN COMFORT ZONE heeft Music People een zaal geprogrammeerd die garant moet staan voor spetterende optredens. Tijdens deze editie zal Music People vertegenwoordigd worden door Joachim (NL), Leroy (NL) en Vincent (UK), die onder ander bekend is van Kookin records.

Tijdens SOUTHERN COMFORT ZONE in Las Palmas op vrijdag 30 januari a.s. kan niet alleen genoten worden van muziek op topniveau. De shakers van Drinks Design staan garant voor de meest originele en lekkere cocktails waarbij uiteraard gebruik wordt gemaakt van een ideaal mix-ingrediënt: de zacht-zoete likeur SOUTHERN COMFORT. Wie na al het dansen en drinken zin heeft gekregen in een hapje, kan in Las Palmas terecht voor culinaire lekkernijen uit de verrassende Cajun kitchen. De Cajun kitchen is een afgeleide van de Creoolse keuken uit New Orleans en staat bekend om het gebruik van pittige kruiden van de Indianen uit het zuiden van Amerika.

Las Palmas
Wilhelminakade 66, Kop van Zuid - Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws