De Melkweg Traffic editie 2004

Partyscene Redactie | 5 januari 2004
headlines


Oscar Mulero en Rumenige feat. Loktibrada gingen hen inmiddels voor in een geslaagde poging om de tent volledig op zijn kop te zetten. Daarom verwelkom Traffic dit maal Christian Wunsch met een live optreden. Deze Spaanse producer is een van de grootste ontdekkingen van het afgelopen jaar geweest. Met een stroom releases op diverse labels heeft hij zich een vaste plek in de major league van de techno scene veroverd. Zijn wervelende live- show, waarbij diepe techno en zware off beat samen weergaloos tot hun recht komen, zal in ieder geval de soundsystem van de melkweg nog lang heugen!

Ook is Mark Broom op vrijdag 23 januari te gast bijTraffic . Naast zijn capaciteiten als fantastische dj, is hij ook een van de ‘hardst stijgende’ producers in dit genre. Residentiële nachtvlinders Lauruz Lauhaus en Bart Skils zullen op dit feestje uiteraard niet ontbreken. Samen met de gastoptredens zijn zij verantwoordlijk voor een onvergetelijke ervaring.

De voorverkoop voor Traffic is inmiddels gestart;de kaarten zijn verkrijgbaar bij de speciaalzaken Outland Records, Midtown, Groove Connection, Club Wearhouse en de 150 grotere postkantoren in nederland. Meer informatie over het feest is te vinden op www.traffic.cd

Details:
Traffic @ Melkweg, Friday 23 January 2004
Live on stage:
Christian Wunsch (Tsunami Records, Madrid)
DJ's
Mark Broom (Pure Plastic, London)
Bart Skils (Voltt, Amsterdam)
Lauruz lauhaus (Mono, Amsterdam)
Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Open 23.00 till 5.00
Presale 15,=/ 17,= at the door

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws