“De flitsende 50” bestaat 21 jaar

Partyscene Redactie | 5 januari 2004
headlines


De Flitsende 50 is een hitlijst van de best verkopende dans-platen, al sinds 1 januari 1983 samengesteld door Ron McDonald, voormalig radio-DJ en tegenwoordig product-inkoper voor de winkels Rhythm Import Den Haag en Outland Records in Amsterdam en Rotterdam. De eerste nummer 1 van het jaar was in 1983 de 'Thriller' lp van Michael Jackson, uit de tijd dat Michael nog 'done' was en niet 'gone', zoals nu het geval lijkt. De Flitsende 50 heeft alles meegemaakt, de opkomst en ondergang van swingbeat, de opkomst van hiphop, gabber, eurodance, happy hardcore, r&b en de clubmuziek van nu. Sinds oktober 2000 is het programma wekelijks te vinden op zaterdagavond tussen 18.00 uur en 21.00 uur, gepresenteerd door Peter van Leeuwen, op Fresh FM, de nieuwe media-partner van ASTA.

De viering van het 21 jarig bestaan van “De Flitsende 50” vind op vrijdag 9 januari plaats in de Asta te Den Haag. Er zal teruggeblikt worden naar de grote hits van de eerste jaren maar de hoofdmoot bestaat uit de house-hits van de afgelopen 10 jaar. De (ex-)presentatoren van “De Flitsende 50” Ron McDonald, Rick Romijn (bekend van “Evers staat op”van 538), Peter van Leeuwen en Eel komen wat platen op zetten Maar ook columnisten Mark van Dale en dj José zullen een optreden verzorgen!

En deze avond kost je niks. Stuur een mailtje naar live@fresh.fm als je gratis en voor niks op de gastenlijst wilt. Op de avond zelf is de entree 5 euro.

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws