LOS # 18 laatste LOS in Havana!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

27 december zal LOS weer van zich laten horen, en hoe! Deze avond zal groots uitpakken, en is tevens ook de laatste editie in Havana. Het is tijd voor de organisatie van LOS om uit te breiden. LOS zal een nieuwe locatie krijgen. Het zal niet meer een maandelijkse clubavond worden, maar een evenement wat om de drie maanden zal plaats vinden. Locatie hiervoor wordt binnenkort bekend gemaakt. Deze avond als special guest deejay Remski die al jaren resident is van clubs als het Paard en Jetlag. Ook draaide hij ondermeer in clubs als Paradiso, Off Corso en Winkel van Sinkel. De organisatie bedankt iedereen voor de leuke tijd die zij en jullie hebben gehad in de laatste 18 edities van LOS en hopen jullie snel weer allemaal te zien op de nieuwe edities.
 
Deze avond staat in het teken van sexy punkies en een flinke dosis funk. Dus, glitter mag weer, hoerig moet, maar wel met een attitude. En vergeet je make up niet! Early eighties, strakke eyeliners, smokey ogen en veel glitter. Nepbontjassen, glittertopjes en minuscule hotpants.
 
LOS youre Saturday night Havana Den Haag zaterdag 27 december. Catering wordt verzorgd door restaurant Plato uit de Frederikstraat, comfort, taste en style. ( www.restaurant-plato.nl).
 
 
LOS 27.12.2003
Havana Den Haag, Buitenhof 9
Info@soulmax.com//www.soulmax.com
Entree 5
Catering provided by restaurant Plato.
 
Deejays:
Remski
Mikee Martillo
 
Soulmax nightlife in style

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws