Benny Rodrigues stopt tijdelijk met draaien

Partyscene Redactie | 19 december 2003
headlines


Onder de Nederlandse top-dj’s is hij nog een van de weinigen die nog geen productie op zijn naam heeft staan, geen website heeft en nog steeds zijn eigen boekingen doet. Maar daar komt verandering in! Benny Rodrigues heeft besloten om vanaf begin januari tot begin april te stoppen met draaien om zich volledig te kunnen richten op andere projecten. Het is de bedoeling dat deze 3 maanden gebruikt zullen worden om met verschillende artiesten de studio in te duiken voor diverse muzikale projecten.

Daarnaast zal hij ook zijn eigen boekingen en management als dj/producer in eigen beheer brengen, ondersteund door zijn eigen website (www.bennyrodrigues.com) (medio maart on-line)
In het komend kwartaal zal Benny Rodrigues ook een nieuw label opstarten (BR Records) voor wat als platform van zijn sound zal dienen. Ook dit project zal geheel ondersteund worden door een eigen website (www.br-records.com) (medio maart on-line).
En ‘last but not least’ wordt er ook nog naar eventuele mogelijkheden gezocht om zijn toekomstige dj-sets uit te breiden met het alom geprezen 'Finalscratch' computersysteem en/of het met cd's draaien.

Voor de fans onder ons niet getreurd! Begin april 2004 verschijnt Rodrigues weer met een nieuwe mix-compilatie cd.

(toegevoegd:19-12-2003/15:36)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws