Geluidsknoppen helemaal open tijdens Awakenings

Partyscene Redactie | 18 december 2003
headlines


Monumental Productions organiseerde op 31 december, exact tien jaar geleden, het eerste feest onder de naam; Monumental Meeting in de Westergasfabriek en nu vieren ze, na vele succes edities van Awakenings, alweer het 10 jarig jubileum. Tijdens de vorige editie van Awakenings mocht, door de geluidsoverlast, de volumeknop niet helemaal open. Dit leidde tot grote teleurstelling onder de bezoekers. Maar tijdens deze oud & nieuw-aflevering wordt er voor het eerst niet binnen maar buiten de muren van de NDSM-loods naar geluidsoverlast gemeten. Hierdoor kan de volumeknop helemaal open.

Ook deze keer maakt Awakenings weer gebruik van een megavideoscherm van hetzelfde formaat maar met 50% scherpere projectoren. Hierdoor kan je beter genieten van de VJ-beelden, de 2 live-acts en de 3 dj-battles op 6 decks.

Partyscene heeft voor deze zeer speciale aflevering 1X2 kaarten weten te bemachtigen. Wil jij hier graag naartoe om het jaar 2003 op een goede manier af te sluiten of om samen met Monumental Productions het 10 jarig jubileum te vieren of gewoon omdat de geluidsknoppen helemaal open gaan, ga dan snel naar de winnen rubriek.

(toegevoegd:18-12-2003/14:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws