A Night With... Layo & Bushwacka @ de Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hoewel de danscene druk bezig is met oudejaarsavond, kijkt FCA-Music nog voor de kerst alvast naar 2004. Het kan de muziekliefhebber niet ontgaan zijn: Layo & Bushwacka! hebben hun eerste mix CD uitgebracht, genaamd ALL NIGHT LONG. En wat doe je als prominente artiest om je album te promoten? Juist, je gaat op wereldtournee.

Aan het overzicht te zien worden ze overal ter wereld met open armen ontvangen (ze zijn dan ook niet de allerminsten). Van Ibiza tot Glasgow, van Buenos Aires tot New York, van Sao Paolo tot Praag en op 31 januari is Utrecht aan de beurt.

ALL NIGHT LONG is ook de naam waaronder deze 2 engelse artiesten hun maandelijkse clubavond organiseren in een van de meest vooraanstaande clubs in London: The End. Tijdens A Night With Layo & Bushwacka! krijgt men zes uur lang House/TechHouse/Techno en alles wat er tussen ligt voorgeschoteld: Muziek uit de hoogste regionen gebracht door 2 eigenzinnige artiesten die de dancescene al jarenlang voorzien van producties van topniveau.

Naast ALL NIGHT LONG brachten Layo & Bushwacka! Ook de eigen albums Low Life en Nightworks uit en produdeerden ze de ene na de andere wereldhit.

Als DJs zijn ze in Nederland ook geen onbekenden. Degenen die ze eerder hebben mogen meemaken in o.a. Chemistry (Okt 02), Everybody (Sept 03), Pulse (feb 03) en natuurlijk in de Winkel van Sinkel (Apr 01) weten dat dit een van die speciale avonden zal gaan worden.
Voor hen die Layo & Bushwacka nog nooit hebben horen draaien luidt het advies: beluister (een van) de bovenstaande CDs (eventueel als kerstkado) en kom tot dezelfde conclusie: Het wordt genieten geblazen tijdens A Night With Layo & Bushwacka!

Om het concept compleet te maken draaien in de subarea van de Winkel van Sinkel Little Tim & Sandeep, beter bekend als het Love2Party DJ-Team. De muziek van deze heren komt qua gevoel dicht bij het geen wat Layo & Bushwacka! voor ogen hebben: Good people, Good parties, Good music.

Meer informatie: www.fca-music.nl.

Zaterdag 31 januari 2004
A NIGHT WITH LAYO & BUSHWACKA!
DJ`s: Layo & Bushwacka!
Sub: Little Tim & Sandeep aka Love2Party DJ-Team
Adres: Winkel van Sinkel
Oudegracht 158 (ingang nachtwinkel)
Utrecht

Open: 23.00 - 05.30
Entree: Voorverkoop 16,00 (ex fee) / Deur 18,-.
Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel betalen uiteraard 10,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws