Spetterend het nieuwe jaar in met Extrema

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Feestorganisatie Extrema introduceert op 31 december een totaal vernieuwend full entertainment evenement in het Eindhovense Beursgebouw: NYE. De dance-promotor is van mening dat house duidelijk toe is aan nieuwe impulsen. Feesten moeten een nieuw gezicht krijgen en het is van belang dat nieuwe elementen toegevoegd worden om weer spanning in het geheel te krijgen, aldus Marcel Mingers, eigenaar en medeoprichter van Extrema. Met live-optredens van bijvoorbeeld Zuco 103 en een buffet omgeven door het altijd spectaculaire Extrema-decor, creert de organisatie tijdens nieuwjaar een nieuwe wereld in het Beursgebouw. Ook in Hilversum zijn de plannen opgepikt. Zowel tv-zender Veronica als 3FM-radio zullen exclusief verslag doen van het spektakel.

De avond begint la ballroom om 20.00 uur met een groots buffet. Begeleid door de Latijnse dance van Zuco 103, wordt de feestavond opbouwend ingeleid. Omlijst door theatrale shows, andere acts, vuurwerk en natrlijk veel muziek presenteert Extrema even voor middernacht haar jaarthema van 2004: Strange World.

Als het nieuwe jaar is begonnen, openen nieuwe poorten zich en wordt het hoogtepunt vastgehouden in drie verschillende zalen. Een scala aan DJs zorgt na middernacht met soul, FutureFunk, disco, house, pop en electro dat 2004 knallend wordt geopend. Ook in de Supernatural-zaal wordt het feesten met de handen in de lucht; lekker swingen op funky house. In een derde ruimte zal voor het stevigere werk een totaal andere ondergrondse wereld ontstaan, The Other World genaamd. Er geldt dan nog maar 1 regel: FEEST!

De avond is verdeeld in verschillende arrangementen met verschillende prijsklassen, zodat iedere bezoeker niets meer betaalt dan waar hij voor komt. Om het compleet te maken, bestaat zelfs de mogelijkheid om te overnachten in het Holiday Inn, alwaar Extrema op 1 januari s middags een nieuwjaarsbrunch organiseert.

Aangeraden wordt snel kaarten te bemachtigen, aangezien de voorverkoop reeds is gestart. Belangrijk is om bij het voorverkoopadres duidelijk aan te geven welk arrangement gewenst is.


Voor meer informatie zie: www.extrema.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws