XCess Profiles met Chris Liebing te beluisteren op id-t radio

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na een goede samenwerking en de goede reacties op de live uitzending van de editie met Dave Clarke en Oscar Mulero, heeft XCess besloten om met de komende editie van 5 december weer de samenwerkig aan te gaan met id-t radio.

Voor deze editie heeft XCess niemand minder dan de nr 1 techno dj van Duitsland, Chris Liebing, uitgenodigd om een exclusieve solo set neer zetten. Chris zal alles uit de kast halen om te laten horen waarom hij de nr 1 techno dj van Duitsland is. Na de lange toegift van een uur van Dave Clarke op de vorige editie, durven wij niet te zeggen hoe lang de toegift van Chris zal duren. Maar een ding staat vast deze editie van Profiles wordt een Chris Liebing show.

Id-t radio
Op vrijdagavond 5 december zal er een mix van Chris Liebing te horen zijn tussen 22.00 en 00.00 uur in het radio programma Hey Tech, van Michel de Hey op id-t radio. Ditmaal is er niet gekozen voor een live uitzending, maar zal de avond opgenomen worden en een week later op vrijdag 12 december om 24.00 uitgezonden worden. Hierdoor kunnen de partygangers van Profiles de avond weer opnieuw beleven.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, maar wees er snel bij de vorige edities van Profilkes waren uitverkocht. Voorverkoop info op www.xcess-events.nl.



Naam : XCess Profiles
Datum : 5 december 2003
Lokatie : Club Las Palmas in Rotterdam
Djs : Area 1 : Chris Liebing SOLO
Area 2 : Little Tim & Zaxxon
Tijd : 23.00 uur tot 05.00 uur
Prijs : 18 ex fee

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws