Clubgroove Special met Lacroix

Partyscene Redactie | 2 december 2003
headlines


Lacroix gaat al een aantal jaren mee in de Nederlanse dancescene. Als vaste resident van o.a. Now & Wow creeerde hij zijn eigen stijl door de stijlen progressive en techhouse te gebruiken tijdens zijn sets. Naast Now & Wow heeft Lacroix ook een vaste stek bij Chemistry en R.U.S.H.

Base is momenteel druk in de studio bezig met een aantal producties. Na het succes van Clear the Mind en All that Jazz op het Deep label in UK verschijnt hij in december met een nieuw project wat hij samen heeft gemaakt met Rho (Extrema). Deze track zal in december op de Hotkitchen compilatie verschijnen.

DJ Marcella gaat als laatste plaats nemen achter de draaitafels. Deze vrouwelijke dj brak in 2000 door bij Roland Molendijk in Nighttown. Na Innercity en Sensation heeft ze zichzelf bewezen en zal de deze avond spetterend afsluiten.

King Richard zal de avond in room 2 verzorgen met een heerlijke groove set wat we van hem gewend zijn. Hij is geen onbekende bij het vaste Nightlive publiek en daarom zal ook hij zijn eigen ding doen deze avond!

Datum: zaterdag 6 december
ntreeprijs: 8 euro
Open: 23.00 –06.00 uur

(toegevoegd:02-12-2003/14:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws