CD release Technoboy

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Daar is ie dan eindelijk, de CD waar we met zn allen op hebben zitten wachten: Technoboy The Number One Italian Hardstyle Dj From Italy. Dit tweede album, bestaande uit 2 cds, laat weer eens zien waar Technoboy goed in is, het fantastisch produceren en mixen van muziek.
Zoals gewoonlijk komen de nummers bij het wereldwijd bekende platenlabel The SAIFAM Group (Itali) vandaan, waar Technoboy producer is. En dat hij dit kan laat dit album wel weer zien. De welbekende Italian Hardstyle sound van Technoboy is zoals bij zijn vorige album duidelijk te horen op deze compilatie. Nummers als Tuneboys Dirty, maar ook de nieuwste track van Technoboy, Warmachine, zijn staan erop.

Op dit moment is Technoboy hard op weg naar de top. Afgelopen jaar heeft hij veel grote feesten gehad, zoals Mysteryland, Qlimax, Decibel Outdoor, Defqon en Hard Bass. Hierdoor is zijn populariteit enorm aan het groeien. Niet alleen in Nederland, maar ook steeds meer in het buitenland. En met dit nieuwe album bewijst hij zich weer. We gaan in ieder geval nog veel horen van hem!

Techonoboy The Number One Italian Hardstyle Dj From Italy ligt binnenkort overal in de winkels.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws