Michel de Hey de @ Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na weer een geweldige avond in de Winkel van Sinkel, waar "Koning UMEK" tijdens ROCKIT de boel op stelten zette (zonder Dave Tarrida en Benny Rodrigues te kort te doen), stoomt de organisatie van FCA/Risk zich alweer klaar voor de beste Techno DJ uit Nederland: Michel de Hey.

Tijdens "A night with... Michel de Hey" wordt de overbekende Rotterdammer uitgenodigd om de bezoekers een nacht lang te vermaken met zijn persoonlijke favorieten, het liefst natuurlijk zonder concessies. Een tipje van de sluier lichtte MdH al op tijdens zijn set in de Las Palmas (MDH-Release), waarbij duidelijk werd, dat MdH ook een gevarieerde platenkeus heeft. Dat hij een week later naast meester Carl Cox in de Asta stond, was eigenlijk niets meer dan logisch (ze hebben ook hetzelfde boekingbureau in het buitenland).

Iedereen kent Michel de Hey intussen. Zo wordt hij regelmatig achterna gezeten door gillende meiden of moet (alweer) een handtekening geven na het tanken. Maar ook in het buitenland is deze vertegenwoordiger van de betere TechHouse/Techno een graag geziene gast. Met zijn Immaculate Music (waar hij naast zijn eigen muziek ook werk van o.a. Secret Cinema en Grooveyard uitbrengt) heeft MdH producties uitgebracht die over de hele wereld bekend zijn.

Tijdens "A night with... Michel de Hey" wordt hij uitgedaagd om het achterste van zijn tong te laten zien en dieper te gaan dan normaal...

Support voor de beste Techno DJ van Nederland komt van Berry van Gardingen. Luister vrijdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur naar Michel de Hey`s radioprogramma "High Tech" op ID&T-Radio en maak kans om een plek op de gastenlijst te winnen voor "A night with... Michel de Hey".

Zaterdag 29 November 2003
A NIGHT WITH MICHEL DE HEY
DJ`s: Michel de Hey (Solo, supported by Berry van Gardingen)
Sub: Little Tim & Sandeep aka Love2Party DJ-Team
Entree: Voorverkoop 10,00 (ex fee) / Deur 14,-.
Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel betalen uiteraard 10,-.
Open 23.00 - 05.30
Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws