iT is FLY!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Donderdag 27 November gaat FLY (Fast Livin Youth) van start. Op deze progressieve avond zal er een muzikale mix gedraaid worden van oldskool hiphop, electro en deephouse met uitstapjes naar techno, funk, breaks en rock. Resident DJ Aardvarck alias Mike Kivits zal op de opening worden bijgestaan door gast DJs Wanna b a star & Miss B-have. In de nabije toekomt kunnen we ook nog Lucien Foort, Benny Rodriguez en Joost van Bellen verwachten.

Allen zullen speciaal voor deze avond een experimentele muzikale mix draaien van deephouse, electro en oldskool hiphop met uitstapjes naar andere muzieksoorten.
DJ Aardvarck is geen nieuwkomer in de muziekwereld. In 1988 organiseerde hij als DJ al feesten in Brabant. In 1993 kwam zijn eerste 12 2nd Groove 2 the same Nation (Djax Up-beats) uit. Inmiddels is hij producer en heeft met een aantal bevriende collegas het label Music for Speakers. Geinspireerd door hiphop, funk, soul, disco, house, dub, jazz en new wave (goh bijna alles dus) maakt Aardvarck complexe dancetracks, vergelijkbaar met Aphex Twin. Naast producer blijft Aardvarck natuurlijk ook DJ-en onder andere met Steven de Peven en Kid Sublime als het DJ-collectief Red Nose District.

Samen met Ronald Molendijk, Laidback Luke, Joost van Bellen, Lemon8 en Steve Rachmad maakte hij dit jaar een remix van de Matthaus Passion van Johann Sebastian Bach. Het stuk werd op 17 april van dit jaar in de Melkweg uitgevoerd en was een groot succes. Aardvarck heeft op verschillende plekken gedraaid als Melkweg, Paradiso, de Effenaar, Tivoli, 013, de Westergasfabriek, Vrieshuis Amerika, Podewil (Berlijn), Nighttown, Doornroosje, Mazzo, Ministry, Amuse en binnenkort dus ook Club iT.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws