5 jaar Caves of Joy & CD Release party “In The Dutch Mountains”

Partyscene Redactie | 25 november 2003
headlines


In de 800 meter diepe grot met een gangenstelsel van meer dan 60 km heerst absolute stilte en duisternis. Maar na een wandeltocht van ongeveer 10 minuten komen de “Sounds of The Caves” langzaam maar zeker op je af. Dit overkomt je alleen tijdens Caves of Joy in de Mergelgrotten van Kanne.

De eerste editie vond plaats op zaterdag 5 december 1998 en zaterdag 27 december is het alweer tijd om het vijfjarig bestaan van Caves of Joy te vieren. Ook is de Caves of Joys 1e mix dubbelaar een feit. Deze cd is tot stand gekomen n.a.v. het 5-jarig bestaan van de Hot Kitchens Caves of Joy feesten. En wat is een beter tijdstip om deze dubbelaar officieel te releasen dan tegelijkertijd met het vieren van het 5 jarig bestaan.

Caves of Joy bestaat uit The Cave en The Corridor. In The Cave draaien de dj’s John Doe, Remy en Rho . In The Corridor verschijnen Victor Coral en Gene Farris achter de draaitafels.
Omdat dit een speciale editie is worden er voor het eerst arrangement/combi-tickets verkocht. Deze zijn naast de “gewone” entree kaarten te verkrijgen. Kijk hiervoor op www.hotkitchen.nl.

Caves of Joy - Dubbel Mix cd - In The Dutch Mountains is vanaf 1 december verkrijgbaar via www.hotkitchen.nl en de bekende Hot Kitchen voorverkoopadressen. Vanaf 27 december is hij tevens verkrijgbaar bij de betere platenshops.

(toegevoegd:25-11-2003/16:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws