Fashion Fatale modefeest

Partyscene Redactie | 25 november 2003
headlines


De winkels Quasimodo en Skintight geven zaterdag een modefeest met shows vol latex kleding, fantastische clubwear en een eigenzinnige lingerie collectie. Het geheel wordt getoond door een fikse rits exclusieve modellen. Als je daar de beloofde lekkere muziek bij voegt en gezellige bezoekers dan heb je een geweldige avond.

Wat kun je nog meer verwachten? Een kappershow door Sjenkels en Sjenkels, visagie door Brigitte D. maar ook met entertainment zoals buikdanseressen, jongleurs en een welkomstdrankje. Wie onder de indruk is geraakt door alle indrukken kan gebruik maken van massage stoelen voor de vermoeide bezoekers.

Het streven van Mieke en Lyn (eigenaren van de van de organiserende winkels) is een feestje neer te zetten, waar iedereen het naar zijn zin heeft, je hebt wat te zien, er komen leuke en gezellige mensen en er hangt een ongedwongen sfeer.

Lekker dansen tussen en na de shows kan op muziek gedraaid door een variëteit van DJ's zoals: 2 O'Clock Ron, Passetti, Taras, Ricardo. VJ Barbie voorziet de avond van een passend visueel decor.

Kaartverkoop en info bij Quasimodo, Skintight, Deep Impact, Calypso-Rotterdam, Sjenkels en Sjenkels, vestiging Rotterdam

De prijs bedraagt 10 euro, geen commissie
22.00 - 05.00 uur, 1e show om 23.00 uur.

Let op: het is geen strikt dresscode feest, maar de organisatie waardeert het zeer als je een party outfit aanhebt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws