Opening Club Orbiss in Breda

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Donderdag 27 november zal er een speciale clubavond worden georganiseerd in Nightlife te Breda. Die avond wordt deze uitgaansgelegenheid omgetoverd tot een flitsende locatie verdeeld in 2 zalen. De naam is gevallen op Club Orbiss. Verschillende Dj/s, waaronder Ricky Rivaro, zullen tijdens deze openingsavond het publiek vermaken met de lekkerste House platen.

Tot op heden bestond er in Breda nog geen specifieke clubavond, maar in samenwerking met twee studenten van de NHTV te Breda wil Nightlife zich op de donderdagavond onderscheiden van andere Bredase uitgaansgelegenheden. De Nightlife zal helemaal in zomerse sferen worden gestoken zodat op 27 november de eerste Club Orbiss een feit zal zijn.

Speciale optredens tijdens deze openingsavond zullen worden verzorgd door Dj/s Funkerman, Rogier, Tuned en Ricky Rivaro. Vooral laatstgenoemde is een gevestigde naam in de House scene. Deze man is de resident DJ van de Bloemendaalse strandtent Bloomingdale en je kunt hem elke maandagavond beluisteren op ID&T Radio, waar hij in zijn eigen programma True House Music de lekkerste platen aan elkaar draait. Verder zal Ricky Rivaro te bewonderen zijn op Innercity, het grootste indoor-event ter wereld, wat aankomende december zal plaatsvinden in de Amsterdam RAI.

Funkerman is een DJ uit Breda en staat onder contract bij Black Hole Recordings, wat beter bekend staat als het platenlabel van DJ Tisto. Rogier (Pacha) en Tuned (Club Risk) maken het helemaal compleet en zullen mede garant staan voor een spetterende avond.

Club Orbiss begint om 23:00 en eindigt om 4:00. De entreeprijs zal 5 Euro bedragen. Voor meer informatie kun je terecht op www.housem.nl.

Club Orbiss
27 november 2003


Dj/`s :

Ricky Rivaro (Innercity / ID&T Radio)
Funkerman (Invited / Respect)
Rogier (Club One / Respect)
Tuned (Club Risk / Housem.nl)

Locatie: Nightlife, Reigerstraat 22, Breda
Tijden: 23:00 - 4:00 uur
Entree: 5 Euro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws