Wipneus & Pim in Nighttown

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het bekendste DJ-duo van Nederland dat met een uitgekiende feestmix heel Nederland plat krijgt. Na de eerste plaat gaat het dak er al af. Vrijdag 12 december wordt weer een onvergetelijke avond in Nighttown: Wipneus & Pim!

In de afgelopen jaren is het showduo Wipneus & Pim uitgegroeid tot een absoluut fenomeen binnen het Nederlandse zalencircuit. De Wipneus & Pim show is een bijzonder dansbaar en visueel spektakel, een uniek feestconcept dat zijn gelijke niet kent. De jongens draaien volgens een volstrekt eigen feestformule: een ongekende hoeveelheid aanstekelijke dansklassiekers uit de afgelopen 30 jaar gecombineerd met prachtige imitaties, hilarische spelelementen en fragmenten van tv-tunes uit de jaren 70 en 80, waaronder Deze Duim Op Deze Duim van Ome Willem.

Ome Willem
Onlangs werden de shows van Ome Willem uitgebracht op dvd. Wipneus & Pim presenteerden deze dvd op geheel eigen wijze. Op de avond in Nighttown hebben ze 10 dvds van Ome Willem bij zich die ze verloten. Iedereen die vanaf nu kaarten in de voorverkoop koopt bij Plato of Velvet, krijgt er een gratis lotnummer bij. Een lotnummer dat op 12 december wel eens die dvd van Ome Willem waard kan zijn!

VR 12.12 Wipneus & Pim
Aanvang 22.00 uur
EUR 14,- excl. Lidmaatschap en voorverkoopkosten.
Voorverkoop bij Ticket Service, Plato en Velvet in Rotterdam
Bij Plato en Velvet worden lotnummers verstrekt waarmee op de avond zelf Ome Willem dvds te winnen zijn!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws