Sasha en Sander Kleinenberg na 2 jaar weer samen op Everybody!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Inmiddels ligt de nieuwste CD van Sander Kleinenberg, Everybody, its a Renaissance, alweer een paar weken in de winkel. Sander reist momenteel ter promotie van de CD de wereld rond met zijn Everybody World Wide Tour. De tour is 30 oktober van start gegaan in Las Vegas en zal via Zuid-Amerika en Australi uiteindelijk eindigen in het Paard van Troje te Den Haag op 13 december.

Deze tour wordt op een knallende wijze afgesloten in Nederland. Want speciaal op deze laatste editie in het Paard van Troje, gepresenteerd door Free Record Shop, wordt Sander Kleinenberg door zn goede vriend en mentor Sasha vergezeld. Ook medeorganisator Stef Vrolijk en Desyn Masiello, de man achter het label Sexonwax en Alternative Route Recordings, staan 13 december op het programma.

Voor wie het zich nog kan herinneren: het was op de allereerste Everybody in december 2001 in Off_Corso, de allerlaatste keer dat de legendarische Sasha in een Nederlands club heeft gestaan. Een verrassingsoptreden in de Mazzo na Dance Valley daargelaten. Zonder twijfel wordt dit een memorabele avond en zal de muzikale magie tussen Kleinenberg en Sasha deze editie van Everybody tot grote hoogten brengen.

Datum: 13 december 2003
Locatie: Paard van Troje, Den Haag
Line-up: Sasha, Sander Kleinenberg, Stef Vrolijk en Desyn Masiello
Tijd: 23.00-05.00 uur
Prijs: 22 excl. voorverkoop fee
Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Free Record Shop
Voor meer info: www.everybodyworldwide.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws