Chris Udoh in Paradiso

Partyscene Redactie | 20 november 2003
headlines


Chris Udoh’s carrière begon op zijn 16e jaar in St. Louis. Een paar jaar later verhuisde hij naar Atlanta waar hij bijna in alle club's draaide. Interessant was zijn residentie in club Loretta waar hij 7 uur set's draaide, vier nachten in de week.

In 1996 kort na de ontmoeting met Chris Clark a.k.a. Deep C en Chris Brann vormden zij een trio genoemd Wamdue Project. Onder deze naam brachten zij platen op verscheidene labels als Studio K7!, Sounds, Guidance and Strictkly Rhythm. Een paar jaar later viel het trio uit elkaar en zo eindigde het bestaan van Wamdue Project.

Weer een paar jaar later vormden Chris Udoh, Deep C samen met Randal Jones Tigerhook Corporation. Onder deze naam brachten ze platen op prestigieuze label als Hooj Choons, Saw, Shaboom and The End. Deep C en Chris Udoh reisden in die tijd de wereld af en draaiden in vele clubs. Vanaf 2000 tot 2002 hielden ze samen maandelijkse residentie in Londense nachtclub Fabric.

Op het moment is Chris uit de formatie gestapt om zich meer te concentreren op de solo producties en samenwerking met de andere dance artiesten. Zaterdag 22 november zal hij optreden in Club Stalker te Haarlem.

Chris Udoh wordt deze avond in de grote zaal ondersteund door Erik de Man. In de kleine zaal kan je optredens verwachten van Damir Kalkan en Narouz.

(toegevoegd:20-11-2003/15:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws