Nieuwe Traffic editie in de Melkweg

Partyscene Redactie | 20 november 2003
headlines


Ook dit keer heeft de organisatie van Traffic haar hoofd gebroken over een originele line-up. Het dj/producers-duo, Rumenige feat. Loktibrada, gaan hun Nederlandse debuut maken.
Het afgelopen jaar hebben zij met hun baanbrekende off beat sound de technowereld flink op hun kop gezet. Dankzij releases op Tsunami, Tresor en hun eigen PVC label worden ze in een adem genoemd met andere off-beat talenten als Christian Wunsch, Exium, Surgeon, Reeko, Regis en Oscar Mulero.

Laatstgenoemde stal vorig jaar al eens de show op Traffic. Vanavond komt Mulero nog eens laten zien hoe het moet. De Spaanse technoheld is al jarenlang een veelgevraagd artiest in het buitenland en ook hier in Nederland is zijn ster snel gerezen. Zijn producties op labels als Theory en Warm Up hebben steevast een plekje in iedere techno-platenbak veroverd.

Ook kunnen op deze editie de Traffic residents Bart Skils en Aron Friedman niet ontbreken. Samen met Vj Tarantula zullen zij ook deze avond tot een onvergetelijke maken. Kaarten zijn verkrijgbaar op de bekende adressen.

Vrijdag 21 November
Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Open 23.00 till 5.00
Voorverkoop 15,=/ 17,= aan de deur
De volgende editie van Traffic vind plaats op vrijdag 23 januari.
Voor meer info: www.traffic.cd

(toegevoegd:20-11-2003/10:03)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws