Trance Energy; 1ste grote dance event 2004 wederom in Utrecht

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

"Grootste Trance Evenement ter wereld beleeft wervelende 10e editie" was de kop afgelopen jaar op de voorpagina van het Utrechts Nieuwsblad de maandag na het evenement. Voor de ruim 30.000 bezoekers was het een interactieve ervaring in een van begin tot eind geregisseerde show. Zowel de artiesten als de ontwerpers van de show leken meer dan geslaagd in een missie waarbij grenzeloze creativiteit in een dynamische omgeving de hoofdrol leken te spelen.

Inmiddels is de promotiecampagne voor de aankomende editie in volle gang, gaan de kaarten met een recordsnelheid over toonbanken en worden de productionele voorbereidingen voor het meer dan groots opgezette dansfeest getroffen. In samenwerking met Radio 538 en TMF organiseert ID&T op 31 januari aanstaande de elfde editie van Trance Energy in de Utrechtse Jaarbeurs. Daar zullen 30.000 dansliefhebbers een waanzinnige avond beleven.

Tijdens de afgelopen tien edities is wel gebleken dat de muziekstroming trance zich in verschillende soorten en maten heeft ontwikkeld. Van progressive tot clubtrance en van hardtrance tot mainstream.

Dat de bezoekers de mooiste lasers en lichteffecten mogen verwachten is een feit. Trance Energy staat bekend om gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van licht, laser, video en geluid en heeft als zodanig een reputatie hoog te houden. In drie verschillende zalen: een Hardstage een Clubstage en uiteraard de gigantische Mainstage zullen de nieuwste interactieve show- en regietechnieken ten uitvoer gebracht worden. Een aantal spectaculaire vuurwerkshows, de allernieuwste 3-dimensionale videotechnieken in combinatie met vooraanstaande live acts en DJs op het gebied van trance gaan zorgen voor een sensationele en onvergetelijke beleving.

De volgende artiesten zijn uitgenodigd om de avond muzikaal van enige dynamiek te voorzien:

Mainstage: Ferry Corsten, Johan Gielen, Rank 1, Misja Helsloot, Marcel Woods
Clubstage: Jean, Erik de Koning, G-Spott, Jochen, Jose, Lester Claassens, Mac Zimms, Stephen, MC Mighty Mike & MC Prime
Hardstage: Pavo, Cosmic Gate, Joop, Max B Grant, Mark Norman, Don Diablo

Trance Energy wordt gepresenteerd door Radio 538 en MTV. Radio 538 lanceert in december een Trance Energy week waarin enkele DJs aan het woord komen en een aantal speciale Trance Energy acties tevens de revue zullen passeren. Ook bij TMF krijgt het evenement extra aandacht in programma`s en nieuwsuitzendingen.

Kaarten voor Trance Energy a 37 (exclusief service kosten) zijn verkrijgbaar bij alle 1.200 filialen van de TicketBox, Free Record Shop en de bekende voorverkoopadressen.

Tijden: 21:00 - 07:00. Minimum leeftijd: 18 jaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws