Nieuwe Traffic editie in de Melkweg

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De nieuwe editie van Traffic zal op vrijdag 21 november plaatsvinden. Wederom heeft de organisatie haar hoofd gebroken over een originele line-up. Deze keer zullen drie buitenlandse top djs hun opwachting maken in de Oude Zaal van de Melkweg.

Allereerst maken Rumenige feat. Loktibrada hun Nederlandse debuut. Dit dj/producer-duo opereert vanuit de Slovaakse hoofdstad Bratislava. Het afgelopen jaar hebben zij met hun baanbrekende off beat sound de technowereld flink op hun kop gezet. Dankzij releases op Tsunami, Tresor en hun eigen PVC label worden ze in een adem genoemd met andere off-beat talenten als Christian Wunsch, Exium, Surgeon, Reeko, Regis en Oscar Mulero.

Laatstgenoemde stal vorig jaar al eens de show op Traffic. Vanavond komt Mulero nog eens laten zien hoe het moet. De Spaanse technoheld is al jarenlang een veelgevraagd artiest in het buitenland en ook hier in Nederland is zijn ster snel gerezen. Zijn producties op labels als Theory en Warm Up hebben steevast een plekje in iedere techno-platenbak veroverd.



En natuurlijk mogen ook op deze editie Traffic residents Bart Skils en Aron Friedman niet ontbreken. Samen met Vj Tarantula zullen zij ook deze avond tot een onvergetelijke maken. Kaarten zijn verkrijgbaar op de bekende adressen.

Meer infomatie over het feest kan je vinden op www.traffic.cd en vragen kunnen naar info@traffic.cd.

Details:
Traffic @ Melkweg
Vrijdag 21 November

Oude zaal:
Oscar Mulero (Warm Up, Madrid)
Rumenige feat. Loktibrada (PVC, Tresor, Tsunami, Bratislava)
Bart Skils (Voltt, Amsterdam)
Aron Friedman (Mono, Amsterdam)

Lo-Fi Cafe:
David Labeij, Kreed, Lauruz Lauhaus en Boris Werner
Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, Amsterdam
Open 23.00 till 5.00
Presale 15,=/ 17,= at the door.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws