Winnen: CD Harder Mach 6

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Gizmo gaat voor de zesde maal door de geluidsbarierre met de nieuwe cd in de serie Harder: Harder Mach 6. Wederom staan op deze cd veel harde, lekkere beats uit onder andere Groot-Britannie, Italie en natuurlijk uit Nederland.

De bekende hardstyleproducers dj Scot Project en Clive King laten hun meeslepende, uplifting sound horen. En vanuit Nederland komt onder andere dj Zani met zijn geheel eigen, heftige geluid. Gizmo laat ook een eigen productie horen in samenwerking met dj Norman: Power 2 Da People.
Ook de remix A Brand New Dance van de Hagenees is te beluisteren.

Als n dj zijn sporen in de harde house muziek verdient heeft is het wel Gizmo. Hij stond samen met Dano, Dark Raver & the Prophet aan de basis van de harde sound in Nederland. Nu voert hij zijn visie op Harder door met alweer de zesde editie. Gizmo mixt op Harder Mach 6 vliegensvlug de klappers van dit moment aan elkaar. De tracks zijn erg gevarieerd daardoor is het steeds weer wat nieuws te horen. De beide CDs beginnen
met een speciaal gemaakt intro, die je meesleept naar een hoogtepunt en je daarna weer met beide benen op de grond zet. Een mooi afgemixt geheel dus. Ruim dertig van nieuwste en hotste hardstyletracks gemixt op een
vette dubbel-cd.

Check it out!

Start2Dance mag vijf exemplaren weggeven. Hebben? Stuur dan voor 25 november 2003 een e-mail met je volledige naam naar: dane@start2dance.com.

Winnaars ontvangen via de mail bericht en zullen de CD zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws