Awakenings op oud en nieuw in de NDSM-Warehouse gaat toch door!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na afloop van 11 oktober waar Awakenings door een belachelijk streng uitgevoerde milieuwet en -norm qua geluidsvolume niet kon brengen wat het wilde, ben ik gaan praten met de diverse gemeentelijke instanties en heb ik ook de BVD (Belangen Vereniging Dance) en de
nachtwacht (nachtburgemeesters van Amsterdam) hierbij betrokken. Tijdens de presentatie van de nachnota van diezelfde nachtwacht heb ik zelfs de burgemeester van Amsterdam (Job Cohen) aangesproken op het feit dat er binnen Amsterdam met verschillende maten word gemeten
en dat verraste hem zeer.



Al deze inspanningen hebben uiteindelijk geleid tot een ruimere milieunorm waarmee we qua geluidsvolume goed uit de voeten kunnen en een er een knalfeest van kunnen maken! Wij danken Stadsdeel Noord hiervoor.

Het zal sowieso een zeer speciale aflevering worden want het is namelijk een jubileumnacht voor Monumental. Op 31 december is het exact 10 jaar geleden dat Monumental haar eerste feest organiseerde (Monumental Meeting in de gashouder).

Je kunt dus verwachten dat alle registers open getrokken zullen worden. Iedereen die voor middernacht binnen is krijgt gratis een glas champagne. We willen graag net als vorig jaar met z'n allen in een volle NDSM-Warehouse het nieuwe jaar inluiden.

De voorverkoop zal morgen (woensdag 12 november) al van start gaan via de 1200 verkooppunten van Ticketbox en Free Recordshop. De losse adressen volgen op dinsdag de 18de.

We zullen trouwens 10% minder kaarten verkopen dan op 11 oktober, want we denken dat iedereen op deze bijzondere Awakenings net wat meer ruimte nodig heeft.

De line-up zullen we zo snel mogelijk rond maken dus je kunt spoedig (volgende week) weer een mail van ons verwachten.

Tot snel!

Rocco en de Awakenings-crew

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws