Master H @ Club Las Palmas

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 15 november is er een rendez vous met de Franse top dj Master H. Deze flamboyante DJ uit Parijs was in april jl. n van de eerste Franse gast djs in Club Las Palmas. Na een fantastische set vol soul, funk, hip hop en house was de toon gezet en hebben inmiddels vele Franse grootheden zoals David Guetta, Laurent Garnier, Gregory en Bob Sinclar, voet gezet op de Kop van Zuid. In de hechte Parijse dance-scene staat Las Palmas inmiddels bekend als The French Connection.

Hassen Gouaned aka Master H is enkele jaren geleden tijdens The Winter Music Conference in Miami ontdekt door het Schotse duo SLAM. Na optredens op de meest exclusieve feestjes in St. Tropez werd Master H uitgenodigd door de Franse Godfather of House Laurent Garnier om samen een zomerresidentie te doen op Corsica. Sindsdien is het hard gegaan met de carrire van deze sympathieke Fransman.

Ook op het vinylfront is Master H meer dan actief. Samen met Andy Gillespie (muzikant bij o.a. Simple Minds) bracht Master H het funky Mayflower EP uit. Op de B zijde van deze plaat stond Magic K, een nummer dat zich bevond in platenkoffers van bijvoorbeeld Carl Cox en Lottie. Onlangs bracht hij het fantastische album Thirteen uit dat airplay krijgt van alle top djs.

Genoeg informatie over deze Franse topper. Verder kun je op 15 november genieten van de residents Dwin en Edwin Bazen, MC Bunty en VJ Photonic.

In het Go Play Caf presenteert Las Palmas de maandelijks terugkerende Groove Xpress met DJ Denniz, Nicky Saxxattack, Dillion Lewis (percussie) en MC Desaya.

Kortom: nu de thermometer af en toe weer temperaturen onder de 0 graden Celsius aangeeft, is het de juiste tijd om met de warme Franse houseklanken van Master H en de swingende Groove Xpress de kou te vergeten.

Voor meer informatie kan je terecht op www.club-laspalmas.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws