Rocco Awakenings papt succesvol aan met de burgemeester

Partyscene Redactie | 11 november 2003
headlines


Hij verklaart in een rondgestuurde nieuwsbrief: “Na afloop van (de Awakenings editie red.) 11 oktober, waar Awakenings door een belachelijk streng uitgevoerde milieuwet en -norm qua geluidsvolume niet kon brengen wat het wilde, ben ik gaan praten met de diverse gemeentelijke instanties. Hierbij heb ik ook de BVD (Belangen Vereniging Dance) en de nachtwacht (nachtburgemeesters van Amsterdam) betrokken. Tijdens de presentatie van de nachtnota van diezelfde nachtwacht, heb ik zelfs de burgemeester van Amsterdam (Job Cohen) aangesproken op het feit dat er binnen Amsterdam met verschillende maten word gemeten. Dat verraste hem zeer.”
Rocco’s onderonsje met de Burgervader heeft succes gehad. Want hij vervolgt: “Al deze inspanningen hebben uiteindelijk geleid tot een ruimere milieunorm waarmee we qua geluidsvolume goed uit de voeten kunnen en een er een knalfeest van kunnen maken!”
Hij besluit met de belofte: “Je kunt dus verwachten dat alle registers open getrokken zullen worden.”
Het zal sowieso een zeer speciale aflevering worden want het is een jubileumnacht voor Awakenings organisatie Monumental. Op 31 december is het namelijk exact 10 jaar geleden dat Monumental haar eerste feest organiseerde. Feest dus.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws