Feesten in Vakzuid voor het goede doel

Partyscene Redactie | 7 november 2003
headlines


Na de aankondiging van XY for Orange Babies, op zaterdag 8 november, in Vakzuid, vorige maand, is er in de laatste weken nog meer ‘hulp’ vanuit de partyscene gekomen om dit goede doel feest te steunen. Naast een donatie van Vakzuid heeft ook Jani en vocaliste Lex Empress toegezegd. Alle dj’s die op deze avond draaien werken belangeloos mee aan dit benefiet feest.

'XY for Orange Babies'' vindt plaats op zaterdag 8 november in Vakzuid (Olympisch Stadion, Amsterdam). Het is inmiddels alweer de vijfde editie van XY. Succesvolle edities, daarom besloot de organisatie iets voor een goed doel te doen. De gehele winst van dit feest wordt dan ook aan Orange Babies geschonken. Een stichting opgericht vanuit de mode wereld om zwangere moeders, geinfecteerd met het HIV virus te steunen. Het belangrijkste doel daarbij is het financieren van de verzorging voor deze vrouwen. Orange Babies organiseerde eerder evenementen om geld in te zamelen, zoals vorig jaar een grote modeshow in de Passengers Terminal Amsterdam (voor meer info www.orangebabies.nl).

De gehele line-up van de avond is: Marnix, Vervuurt, Robert Feelgood, Ben Funky (uk), Jaziah, Lo-med, Jani, Dj Thijs, Delacruz en Jama. Allen zullen ze hun beste platen uit de kast halen om dit een onvergetelijke avond te maken, met een mix van funky house, disco, dance en house classics afgewisseld met latin en RNB. Verder Lex Empress (vocals) en vj MacMotion.

XY zaterdag 8 november 2003 funky house . disco en house classics . latin house . RNB in the mix lokatie | Vakzuid . Olympisch Stadion . Amsterdam Zuid tijden | 22.00 - tot laat djs | Marnix . Robert Feelgood . Ben Funky (uk) . Jaziah . Jani en meer entree | 10 euro (gelimiteerd aantal kaarten) geen gastenlijst aangezien alles aan het Orange Babies wordt geschonken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws