You're Invited by Tisto and Danny Rampling (UK)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines


Op donderdag 4 december 2003 vindt alweer de zesde editie plaats van Invited in de vertrouwde thuisbasis, Panama te Amsterdam. Dit keer zal Tisto zijn avond compleet maken met niemand minder dan Danny Rampling, die een exclusief drie uur durend optreden zal verzorgen! Deze Engelse top dj is een pionier van het eerste uur en behoort absoluut tot de gevestigde orde van de internationale dance scene. Tot en met 2002 had hij gedurende 6 jaar op zaterdagavond zijn eigen populaire show op Radio One van BBC. Momenteel reist Danny Rampling de hele wereld over: van Tokio tot Moskou, van New York tot Ibiza, en binnenkort komt hij dus ook naar Amsterdam! Samen met Tisto zullen ze garant staan voor een unieke combinatie van muziekstijlen en een onvergetelijke avond.

De studio van Panama wordt ditmaal eigen terrein van dj Marnix. Deze dj heeft in de loop der tijd een grote bekendheid opgebouwd met zijn eigen feesten T-Dansant en Rise en stond dit jaar op Sensation, voor maar liefst 40.000 toeschouwers! Vanaf 11.00 uur zal hij een vier uur durende set gaan draaien!

Zoals velen weten start Invited al vroeg in de avond. Vanaf 19:00 uur zal het restaurant openen waar een heerlijk drie gangen keuze menu op de kaart zal staan. Het menu wordt momenteel door de nieuwe chef-kok van Panama samengesteld en zal binnenkort op de website te zien zijn. Via diner@invited.nl kan n van de felbegeerde tafels gereserveerd worden.
De show begint om 21:00 uur en de bezoekers worden geadviseerd zo vroeg mogelijk te arriveren in verband met beschikbare parkeergelegenheid. Wie eerder bij Invited aanwezig is geweest weet dat Tisto de officile sluitingstijd van 03.00 uur met een korrel zout kan nemen en Invited altijd een waardige afsluiting krijgt! De voorverkoop is 25 oktober gestart. Op de website kan achterhaald worden waar de felbegeerde kaarten te verkrijgen zijn.

Cruise Terminal Rotterdam
Degenen die op 25 september aanwezig waren bij de eerste editie van Invited in Rotterdam kunnen beamen dat dit een zeer bijzondere avond was. De indrukwekkende locatie met een prachtig uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug en skyline van Rotterdam leent zich perfect voor dit concept. Uit de vele reacties die Invited heeft gekregen is besloten terug te keren voor een zeer speciale editie op 29 januari 2004. Via de nieuwsbrief en de website zullen de eerste berichten gecommuniceerd worden. De voorverkoop voor de zevende editie van Invited zal op zaterdag 6 december van start gaan.


www.invited.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws