Winnen: Basic Classics 01: The Summer of Love gemixed door Quinten de Rosario

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Basic Beat, een gerespecteerd platenlabel die in de loop der jaren grote classics heeft uitgebracht, is van start gegaan met een nieuw label: Basic DVD. Met het oog op de huidige ontwikkeling in de muziek en DVD branche is Basic Beat onlangs van start gegaan met de Basic DVD.
Op dit label zullen onder meer de Basic Classics uitkomen en in het najaar de DVD Plastic Fantastic.



De 3 delige Basic Classics serie, die het beste te omschrijven is als visual music, neemt de kijker en luisteraar mee in een verleidelijke vlucht door The Summer of Love. Deze DVD kenmerkt zich door de verschillende stijlen die ongetwijfeld een nostalgische trip zullen neerzetten met beelden en muziek die de grondslag hebben gelegd voor House Music.

Documentaire beelden weet VJ Switchdoctor zo om te vormen tot een abstracte ritme terwijl de essentie van het materiaal intakt blijft. Oldschool klassiekers met beelden die een lust zijn voor het oog, zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Quinten de Rozario die al vele jaren een gerenomeerde DJ is heeft wederom een succes geboekt met deze mix van classics uit The Summer of Love. Dit 80 minuten durende eerste deel van deze must have serie is per 24 oktober verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken.

Start2Dance mag 3 exemplaren weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is even voor vrijdag 7 november een mailtje met je volledige naam en adres te sturen naar: dane@start2dance.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws