Winnen: Masters at Work en Danny Howells zijn er klaar voor, jij ook?

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het heeft even op zich laten wachten, maar de Smirnoff Experience is op 8 november terug in Nederland. Smirnoff presenteert deze avond met trots de legendarische Kenny Dope Gonzalez en /`Little/ Louie Vega die na 2 en een half jaar eindelijk weer terug zijn als duo op de Nederlandse dansvloeren.

Masters at Work zijn wereldwijd bekend geworden om hun honderden producties, remixen en optredens als djs. Vega en Gonzalez mixen werkelijk alles wat ze kunnen vinden house, hip-hop, funk, disco, Latin, African en Jazz in een universele danstaal.

Of dat al niet genoeg is, staat deze avond nog zon andere alleskunner op het podium: Danny Howells. Dat deze man in topvorm is, zal momenteel niemand tegenspreken. Zijn zojuist uitgebrachte album 24:7 in de Global Underground serie heeft van de gehele wereld alleen maar positieve reacties gekregen. Dit bevestigt alleen nog maar eens zn status als een man die alles kan en door hard werk en zijn passie voor muziek niet voor niets al 3 jaar op rij in de DJ Magazines top 20 staat.

Deze avond zal Smirnoff ook nog op een aantal andere vlakken flink uitpakken. Zo zullen de VJs Nog Harder de bezoekers met verrassende beelden verwennen, krijgt elke gast een welkomstdrankje, is de locatie volop voorzien van decor en wordt verder alles uit de kast getrokken om er een topavond van te maken.
Naast Masters at Work en Danny Howells, die beide een set van 4 uur laten horen, staan Benny Rodrigues en Stef Vrolijk deze avond nog achter de draaitafels.

Start2Dance mag 2x2 vrijkaarten weggeven voor de Smirnoff Experience. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

*Uit welke stad zijn Masters at Work afkomstig?

Mail het goede antwoord voor vrijdag 7 november 2003 naar: dane@start2dance.com.

Kortom; een avond die je absoluut niet kan en mag missen.
Smirnoff Experience
Datum: 8 November 2003
Locatie: Paard Van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag
Tickets: 20 euro
Voorverkoop: Free Record Shop
Aanvang: 23.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws